L'institut Pla i Farreras parlarà només en anglès durant tota la setmana


  • Comparteix:

L'IES Pla i Farreras utilitzarà només l'anglès durant la 'PlaFa's English Week', que comença aquest dilluns. La iniciativa vol mostrar la importància que té conèixer l'anglès en la societat actual. Si la proposta té èxit, el centre educatiu la repetirà els propers cursos.

Des d'aquest dilluns, a l'IES Pla i Farreras l'anglès serà la llengua utilitzada en totes les assignatures del centre. Cada professor rebrà el suport d'un tutor i de materials audiovisuals per tal de realitzar les classes. Els rètols de l'edifici estaran totalment en anglès i també es promouran activitats relacionades amb aquesta llengua, com la projecció de pel·lícules en versió original o un concurs de poesia.

La cap del departament de llengües estrangeres de l'IES, Jill Simon, explica l'objectiu de la iniciativa.

Jill Simon

Alumnes, professors i pares s'han d'adonar de la importància de l'anglès. Els mestres volem ser models i també volem millorar el nivell d'anglès.


És la primera vegada que l'IES Pla i Farreras organitza aquestes jornades que, si tenen èxit, es repetiran en propers cursos.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.