La dansa pren el protagonisme aquest dissabte al Casal de Joves TorreBlanca


  • Comparteix:

Les propostes de dansa contemporània seran les protagonistes de l'oferta lúdica del Casal de Joves TorreBlanca per aquest dissabte a la nit. Tres companyies joves portaran els seus muntatges a la sala polivalent de l'equipament juvenil.

Vuit Buit Grup de Dansa Contemporània de l'Esbart, la companyia Pepe Hevia i T(i)empo Dansa són les tres companyies que mostraran els seus treballs. Amb la programació d'aquests tres muntatges, la voluntat del Casal de Joves TorreBlanca és obrir un espai més d'expressió per als joves.

Escoltem Joan Carles Busquets, director del Casal de Joves TorreBlanca, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Joan Carles Busquets

El que volem es donar-li la importància que té, fer d'altaveu, potenciar les iniciatives artístiques i mostrar que els joves estan fent coses.


La ciutat té el seu representant en la companyia Vuit Buit, que mostrarà quin és el treball que s'està fent des de la ciutat en l'àmbit de la dansa contemporània. Una de les ballarines del grup santcugatenc, Laly Mateu, explica quin és el contingut del muntatge que portaran a la sala polivalent.

Laly Mateu

És una peça que es diu 'Arrels' i parlem sobre la immigració. Ens inspirem en un poema de Joan Oliver.


'La Nit de Dansa Contemporània' es complementa amb un recital de poesies relacionades amb els muntatges. La cita és a partir de les deu de la nit i l'entrada té un preu de tres euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.