Una exposició al Terra Dolça acosta el món de la Vespa als santcugatencs


  • Comparteix:

L'espai gastronòmic i cultural Terra Dolça exposa fins el 16 de març una mostra sobre les motocicletes Vespa. Sota el títol 'Vespa: la filla de l'aire', l'exposició presenta un exhaustiu recorregut per la història d'aquest vehicle.

El director de la mostra és Pol Muntaner, restaurador del model Vespa de motocicletes. L'exposició consta de diversos plafons amb imatges i textos sobre la història i els orígens del conegut vehicle. Un dels atractius de la iniciativa és l'exhibició d'un model clàssic de Vespa al mateix Terra Dolça.

El propietari de l'espai gastronòmic, Guim Pros, explica com va sorgir la idea de muntar l'exposició.

Guim Pros

Un amic ens va dir que tenia molt material i volia muntar una exposició. La idea ens va semblar molt bona.


'Vespa: la filla de l'aire' es pot visitar fins el proper 16 de març.



  • Comparteix:

COMENTARIS

San Cugat es una full comparado con La Moraleja o Majadahonda o Pozuelo en Madrid...Muchisima mas pasta... Y l de poner lso foros en catalan, por joder,basicamente, por q ya n es q haya un doble foro castellano,catalan, no,es que directamente se pone en catalan, si me parece bien que se proteja un bien cultural tan enriquecedor como una lengua, pero por lo demas, esto me parece discriminatorio...Muchisimas paginas tienen doble traduccion,español e ingles, o español,catalan,euskera,y galego...en fin, q por joder q n falte! Gracias, un abrazo

patoooo. Enviat el 26/jun/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.