El termini per presentar obres al concurs de pintura infantil del Club Cantarell acaba divendres


  • Comparteix:

El termini per participar al concurs de pintura infantil del Club Cantarell finalitza aquest divendres. El tema central del concurs d'enguany, que arriba a la sisena edició, és el món del circ. La iniciativa està adreçada a infants d'entre 6 i 12 anys.

La passada edició del concurs va tenir un gran èxit amb la participació de 700 obres. El bon resultat ha portat als responsables del Club Cantarell a fer una acurada preselecció en les obres d'aquest any. Els organitzadors preveuen l'enviament d'un mínim de 600 treballs, dels quals només s'exposaran uns 450.

El concurs es convoca a escoles de Sant Cugat, tot i que també participen centres d'altres poblacions. La direcció del club creu que la majoria d'obres arribaran en els últims dies del termini. Ho explica la presidenta del Club Cantarell, María Jesús Pérez del Pulgar.

María Jesús Pérez del Pulgar

Hem rebut obres d'escoles de Sant Cugat, Bellaterra, Girona i Barcelona. A veure si en rebem tantes o més que l'any passat.


El lliurament dels premis tindrà lloc el dissabte 15 de març a les instal·lacions del club, on s'exposaran els dibuixos entre els dies 17 i 23 del mateix mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.