'La mujer de negro' trasllada la por al Teatre-Auditori


Temes relacionats

L'obra de teatre 'La mujer de negro' amb Emilio Gutiérez arriba aquesta nit al Teatre-Auditori (22/feb/08)


  • Comparteix:

L'obra de teatre 'La mujer de negro', amb els actors Emilio Gutiérrez Caba i Jorge de Juan, porta la por al Teatre-Auditori. El muntatge dirigit per Eduardo Bazo genera tot tipus de reaccions entre el públic santcugatenc que gaudeix de la interpretació dels personatges però que troba mancances en el fil de la història.

'La Mujer de Negro', una obra que porta anys representant-se a diferents ciutats del món, recrea un fet irreal fantasmagòric que ha transmès el sentiment de la por i la tensió al públic del Teatre-Auditori. El muntatge, que trenca la quarta paret teatral amb l'actuació dels actors a la sala de butaques en diferents moments de l'obra, ha generat una divisió d'opinions entre el públic santcugatenc.

Escoltem el públic present al Teatre-Auditori moments després d'acabar la funció.

Públic

La història és fluixa però els actors fan un paper extraordinari. / M'ha agradat molt. / Jo m'he avorrit. / Se m'ha fet pesada tot i que actuen molt bé. / M'ha agradat molt sobretot per la tensió que crea el muntatge.


De la seva banda l'actor Emilio Gutiérez Caba, que comparteix escenari amb l'actor Jorge de Juan, ha explicat a Cugat.cat a l'acabar l'actuació, com ha sentit el públic santcugatenc durant el muntatge.

Escoltem l'actor Emilio Gutiérrez Caba.

Emilio Gutiérrez Caba

He trobat el públic molt càlid i molt silenciós, han seguit molt bé el muntatge. Per nosaltres ha estat una bona funció.


Després de l'actuació de Sant Cugat, els actors sumen ja més de 1.000 funcions representades d'aquesta obra que ha fet temporada a Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.