El santcugatenc Jordi Brau celebra 25 anys doblant els actors més coneguts de Hollywood


  • Comparteix:

El doblador de cinema Jordi Brau, resident a Sant Cugat, ha repassat als micròfons de Cugat.cat els seus 25 anys de trajectòria professional. Brau, que ha posat veu a Tom Hanks, Tom Cruise i Robbin Williams entre d'altres, ha doblat recentment el protagonista de l'oscaritzada 'Pozos de ambición'.

L'entranyable Forrest Gump, l'agressiu pilot Maverick de 'Top Gun' o l'esbojerrat locutor de 'Good Morning Vietnam', Adrian Cronauer, són alguns dels personatges que han estat doblats per l'actor resident a Sant Cugat Jordi Brau. Amb 25 anys de trajectòria Brau és una de les veus més familiars del cinema doblat al català i al castellà.

Jordi Brau es confesa un enamorat de la seva professió. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Jordi Brau

Sempre em preparo les pel·lícules, sóc molt perfeccionista amb la meva feina. Sóc actor, però el doblatge és el que més m'agrada.


De tots els actors a qui Jordi Brau ha posat veu destaca a l'actor anglès Daniel Day-Lewis. L'entrevista concedida a Cugat.cat és la darrera que Brau ofereix a un mitjà de comunicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.