El Claustre acollirà el concert dels guanyadors del I Concurs per a Joves Cantants


  • Comparteix:

El Claustre del Monestir acollirà el proper 6 de juliol un dels recitals que oferiran els guanyadors del primer Concurs per a Joves Cantants. Sant Cugat, juntament amb Vic, Barcelona i Girona, ha estat un dels escenaris escollits per l'Associació Catalana de Professors de Cant, entitat organitzadora del certamen, que se celebrarà el proper 31 de maig a Girona.

Dins del programa de concerts al Claustre del Monestir pel proper estiu s'inclourà un recital a càrrec dels cantants seleccionats en el primer concurs que organitza l'Associació Catalana de Professors de Cant per a joves cantants. La prova, que es realitzarà el proper 31 de maig al Conservatori Isaac Albéniz de la Diputació de Girona, està oberta a tots els cantants que no superin els 27 anys.

La santcugatenca, Mariona Benet, membre de l'Associació Catalana de Professors de Cant, destaca la importància del concurs.

Mariona Benet

L'única manera que tenen els cantants per promocionar-se són concursos com aquest.


Els premis del primer Concurs per a Joves Cantants consistiran en concerts formatius. El jurat seleccionarà fins a un màxim de sis cantants perquè participin en una gira de quatre recitals a Catalunya, entre els quals en destaca un al Claustre del Monestir de Sant Cugat. Benet explica que el concert s'emmarcarà dins la programació d'estiu del Claustre.

Mariona Benet

Teníem l'oportunitat de fer servir el claustre i aprofitar la mateixa estructura dels concerts d'estiu.


Els concursants, que hauran de portar el seu propi pianista, hauran de presentar una proposta de recital d'una durada de 15 a 20 minuts, de la qual el jurat triarà una peça. A més d'aquesta obra, hauran d'interpretar una altra peça que haurà de ser una ària d'òpera o d'oratori. El jurat del concurs estarà format per Mirna Lacambra, de l'Associació d'Amics de l'Ópera de Sabadell, el pianista Francisco Poyato i el director d'orquestra Manel Valdivieso.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.