Poca assistència a l'obra 'Viatge a Califòrnia', tot i la qualitat del muntatge


  • Comparteix:

La representació de 'Viatge a Califòrnia' aplega una setantena de persones al Teatre la Unió. El muntatge, dirigit per Moisés Maicas, mostra una fusió entre la realitat i el somni que viu el protagonista, personatge interpretat per l'actor Àlex Casanovas.

Després de diferents vols al Versus Teatre i el Festival del Grec, el muntatge 'Viatge a Califòrnia' ha aterrat aquest divendres al Teatre la Unió amb una assistència d'una setantena de persones. Amb un repartiment encapçalat per l'actor Àlex Casanovas, l'obra ha complert les expectatives del públic santcugatenc, tot i la poca assistència a la representació.

La crítica i directora teatral santcugatenca, Dolors Vilarasau, valora la baixa participació de públic a la representació de divendres com un fet 'estrany'. Escoltem Vilarasau.

Dolors Vilarasau

L'obra em va agradar molt. La llàstima és que hi havia poc públic, una setantena de persones. És estrany ja que participava l'actor Àlex Casanovas. En aquest sentit no va haver-hi gaire ambient, tot i que l'obra s'ho mereixia


L'escenografia constava d'un plafó al qual la il·luminació dotava diferents ambients. Vilarasau destaca la bona direcció d'en Moisés Maicas i molt especialment la interpretació del protagonista Àlex Casanovas.

.

Dolors Vilarasau

Des del punt de vista de la forma i l'escenografia l'obra era molt interessant, amb una bona direcció del Moisés Maicas. El que em va impressionar més va ser la interpretació de l'Àlex Casanovas


L'obra, de l'autor Toni Cabré, es basa en el monòleg interior del personatge principal, marcat per la tragèdia, on apareixen personatges que només coneix la seva imaginació.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.