L'artista Adolf organitza un taller d'introducció a l'ex-libris


  • Comparteix:

Fins a 20 persones podran introduir-se en la història, les tècniques i la realització de l'ex-libris gràcies a un taller organitzat per l'artista Adolf. El taller tindrà lloc el 19 d'abril al Casal de Cultura de Valldoreix.

L'ex-libris és una estampa de petites dimensions, impresa per qualsevol procediment tradicional o de nova tecnologia, en què figuren una o diverses imatges, a més de la paraula llatina ex-libris o un equivalent i el nom del titular o propietari d'aquest llibre. Aquesta vinyeta impresa s'adhereix a les guardes interiors dels llibres d'una biblioteca.

L'artista valldoreixenc Adolf explica en què consisteix el taller d'introducció a aquestes obres que marquen la propietat del llibre a més de peces d'art.

Adolf

Sarà un taller d'un parell d'hores per explicar què és, la història i amb quines tècniques que es pot fer.


El taller d'introducció a l'ex-libris és una activitat gratuïta destinada als majors de 13 anys. Les places són limitades a 20 persones, i per reservar-ne una s'ha de trucar al telèfon 93 589 82 69.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.