'Històries d'un arbre mil.lenari' aplega una setantena de persones


  • Comparteix:

Les ombres xineses i les titelles s'han donat cita aquest diumenge al migdia al Teatre la Unió. El muntatge 'Històries d'un arbre mil·lenari', dirigit per Roger Peña, ha acollit l'assistència d'una setantena de persones.

La productora teatral 'Entresòl de produccions' ha estat l'encarregada de portar als escenaris catalans el muntatge 'Històries d'un arbre mil·lenari'. El principal objectiu del grup teatral és la sensibilització envers el medi ambient. Per aquest motiu, l'espectacle mostrat aquest migdia al Teatre la Unió forma part del projecte 'Operació planeta, restaurem la Terra' contra la tala indiscriminada d'arbres.

La representació mostra la història d'un arbre mil·lenari que intenta convèncer a un llenyataire ambiciós, a través de contes i faules la importància de protegir el medi ambient. El muntatge recull diferents tècniques, com ombres xineses, titelles i musical.

Així ho explica el cap de producció del muntatge, Jordi Jansà.

Jordi Jansà

És un muntatge amb diverses tècniques teatrals. La història tracta d'un arbre mil·lenari de dos metres que cobra vida. En ser tant visual els nens gaudiexen molt


A banda de 'Històries d'un arbre mil·lenari', la productora Entresòl també ha creat els muntatges 'Igrígor, la Terra s'escalfa' i 'El riu ja no riu', de temàtica mediambiental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.