La implantació d'escultures als nous barris està pendent del final de la urbanització de les noves zones residencials


  • Comparteix:

La implantació d'escultures als nous barris de Vulpalleres i Can Mates que preveu el Pla d'Escultura Urbana, presentat l'any 2005, està pendent del final de la urbanització de les noves zones residencials. En la mateixa situació es troba el projecte del parc d'escultures del Turó de Can Mates que també recull el pla.

El Pla d'Escultura Urbana preveu espais als nous barris per acollir conjunts escultòrics que només estan pendents de la finalització dels treballs d'urbanització per part de les promotores. Pel director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, un cop acabats els treballs caldrà concretar els projectes amb els promotors.

Escoltem Lluís Campins en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Lluís Campins

Aquests casos estan pendents de seure a parlar amb els promotors d'aquestes noves urbanitzacins de la implantació d'escultures.


En la mateixa situació es troba el parc d'escultures que ha d'acollir el Turó de Can Mates. En aquest sentit, Campins ha dit que és un projecte ambiciós que comporta una gran complexitat tècnica, administrativa i econòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.