'Quand j'étais chanteur' de Xavier Giannoli, al cicle de cinema d'autor


  • Comparteix:

La pel·lícula 'Quand j'étais chanteur', del director francès Xavier Giannoli, tanca aquest dijous el penúltim trimestre del cicle de cinema d'autor. El film, interpretat per Gérard Depardieu i Cécile de France, narra la història d'un cantant veterà molt famós en circuits de segona categoria que s'enamora d'una noia jove.

L'Alain, un cantant de sales de festa, coneix Marion, una jove a qui dobla l'edat. Tot i la química que hi ha entre els dos des del primer moment, tots dos són conscients que la seva historia d'amor és impossible.

La primera sessió començarà a dos quarts de vuit de la tarda i la darrera ho farà a les deu de la nit. El preu de cada sessió és de tres euros.

Amb aquesta pel·lícula es tanca aquest trimestre de la temporada del cicle, que va començar el 10 de gener amb 'An inconvenient Truth', un documental d'Al Gore.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.