La Societat Coral La Lira recorre els carrers i places de la ciutat amb les tradicionals caramelles


  • Comparteix:

La Societat Coral La Lira ha recorregut durant dos dies els carrers de la ciutat amb les tradicionals caramelles. Els cantaires han començat diumenge al matí i durant tot el Dilluns de Pasqua han continuat amb les seves sardanes i havaneres. El recorregut d'enguany ha acabat davant del monument de La Lira, on han aconseguit reunir unes 150 persones.

Les caramelles de la Societat Coral La Lira han començat i han acabat a la plaça d'Octavià, però entre la primera i l'última cantada s'han fet més de quinze parades en diversos punts de la ciutat. Com cada any, s'han pogut sentir les cançons tradicionals del final de la Setmana Santa.

El president de la Societat Coral La Lira, Francesc Ribas, explica els canvis que hi ha d'un any a l'altre.

Francesc Ribas

Com a mínim sempre portem una cançó nova. Aquest any portem un vals que estava a l'arxiu de la societat però que els més vells ni se'n recorden. Es pot dir que ha sigut una primícia.


Aquest any les caramelles han acabat davant del monument a La Lira, situat a la plaça d'Octavià, on unes 150 persones han pogut escoltar la sardana 'L'Empordà', el 'Goig de Pasqua' i l'himne 'Som catalans'. Després de la música, la festa ha acabat amb coca i vi per a tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.