Ramon Grau col·labora amb el projecte de la nova sala de Canals-Galeria d'Art


  • Comparteix:

L'editor santcugatenc Ramon Grau col·laborarà a títol personal amb el nou projecte de Canals-Galeria d'Art. Grau serà soci de la nova sala de Josep Canals i assegura que participarà activament i amb molta il·lusió en el nou repte. L'editor destaca el bon estat de l'art santcugatenc, que es reflecteix en el gran número de galeries que hi ha a la ciutat.

La col·laboració és fruit d'una llarga amistat entre Josep Canals i Ramon Grau. L'editor destaca el suport que el galerista ha donat a l'art d'avantguarda santcugatenc durant 35 anys i la defensa permanent que ha fet del seu oncle, l'artista Grau Garriga.

Segons Ramon Grau, el nombre de galeries que hi ha a Sant Cugat certifica el bon estat de l'art a la ciutat, tot i que a nivell econòmic la situació és força difícil.

Ramon Grau

A Sant Cugat hi ha moltes galeries, i això és bon senyal. Com a negoci el sector no és fàcil, però aquest no és el motiu pel qual m'he sumat al nou projecte.


Grau ha avançat que la nova sala de Canals-Galeria d'Art, que s'ubicarà a la plaça d'Octavià, continuarà en la mateixa línia que fins ara, amb exposicions d'art contemporani i donant cabuda a artistes consagrats i emergents, molts d'ells santcugatencs i vinculats a l'Escola Catalana de Tapís.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.