L'estrena del curt 'L'última copa' i l'Ecohort, principals propostes del Casal de Joves TorreBlanca per la programació del darrer trimestre


  • Comparteix:

L'estrena del curt del taller de cinema del Casal de Joves TorreBlanca, 'L'última copa', l'Ecohort i els espais oberts d'arts marcials i 'break dance' són les principals propostes del programa del tercer trimestre de l'equipament juvenil. La voluntat del casal és superar els més de 1.500 usuaris que han participat de les activitats del trimestre passat.

Les propostes del casal se centra en el flamenc, batucada, ioga jove, capoeira, percussió afrocubana i pintura de miniatures de Warhammer. El cinema serà un altre dels grans protagonistes del trimestre amb la programació de la Nit de Cinema Jove i l'estrena del curt fet pels joves del casal, 'L'última copa'.

El director de l'equipament, Joan Carles Busquets, explica a Cugat.cat la importància de l'estrena del curt.

Joan Carles Busquets

L'estrena del curt de 'L'última copa' és un dels esdeveniments més importants d'aquest trimestre perquè hi ha 25 persones al darrere.


La idea de la direcció del casal és distribuir el curt i presentar l'obra a diferents certàmens de cinema. Altres propostes de l'equipament per aquest trimestre són els debats sobre el futur de Torre Negra, la marató de 'Bola de Drac', i el concurs per adjudicar la decoració d'un mural del casal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.