Cugat.cat convoca el 8è concurs de narrativa breu per Sant Jordi


Temes relacionats

Gemma Mengual i Marta Perelló guanyen el VII Concurs de Contes de Ràdio Sant Cugat (24/abr/07)

Ràdio Sant Cugat convoca el setè concurs de contes de Sant Jordi (15/mar/07)


  • Comparteix:

El grup de comunicació multimèdia Cugat.cat ha convocat el 8è concurs de narrativa breu un any més en el marc de la Diada de Sant Jordi. El certamen, adreçat a nois i noies d'ESO dels centres d'ensenyament del municipi, vol promoure la creació literària en llengua catalana. El tema de la convocatòria d'enguany és 'Herois del nostre temps, herois quotidians'.

Els treballs han de ser originals, inèdits i escrits en llengua catalana. Amb el concurs, el grup multimèdia també pretén acostar les escoles municipals al món de la comunicació en general i la ràdio en particular.

El jurat està presidit pel tinent de Cultura Xavier Escura, i comptarà amb Carme Reverte, representant de Cugat.cat, entre altres membres.

El director de l'OAMCIC, organisme al qual pertany Cugat.cat, Xavier Fornells, explica el perquè del tema de la convocatòria d'aquesta edició.

Xavier Fornells

Els nens estan acostumats a veure els herois de ficció i volem que pensin amb els herois de cada dia, que fan que les coses funcionin.


Els treballs presentats es divideixen en dues categories. La categoria A inclou els alumnes de 1r i 2n d'ESO, i la categoria B compta amb els alumnes de 3r i 4t d'ESO. Les còpies dels treballs s'han de lliurar a Ràdio Sant Cugat, al carrer Plana de l'Hospital 12-14 en suport CD.

Els premiats s'emetran dins la programació especial de Ràdio Sant Cugat i també es publicaran al diari electrònic Cugat.cat i al setmanari 'Diari de Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.