Apadrinaunartista.com s'apropa al miler d'artistes registrats a la web


Temes relacionats

Una web santcugatenca permet apadrinar el treball de grups musicals novells (17/gen/08)


  • Comparteix:

Creadors de la pàgina web

Creadors de la pàgina web

La web santcugatenca Apadrinaunartista.com compta ja amb la participació de prop d'un miler d'artistes. Aquest projecte pretén donar a conèixer i ajudar econòmicament els artistes adscrits a la web per gravar i produir el seu treball a partir de les donacions d'inversors privats. L'organització acaba d'impulsar la creació del programa televisiu 'InterPOP', a més del festival de música 'AUA Festival'.

El projecte 'Apadrina un Artista' (AUA) va néixer a l'octubre de la mà dels santcugatencs Xavier i Albert León. La iniciativa vol donar suport econòmic als artistes novells amb les donacions rebudes a partir de la seva la web.

El grup que arribi a la quantitat de 50.000 dòlars podrà iniciar el procés de gravació, producció i llençament de les primeres 5.000 còpies del seu disc. De la seva banda, els inversors privats tindran dret a rebre una còpia del treball discogràfic de l'artista apadrinat a més d'un percentatge sobre les vendes.

Cinc mesos després del seu naixement, el projecte compta amb prop d'un miler d'artistes adscrits.

El director de Comunicació i Continguts d'Apadrinaunartista.com, Albert León, valora molt positivament aquesta fita.

Albert León

Estem molt contents ja que no només hem aconseguit els 1.000 artistes adscrits sinó que un dels grups ja ha aconseguit els 50 000 dòlars necessaris per gravar el seu disc.


A més de la pàgina web, l'organització ha iniciat la creació del programa 'InterPOP' al canal de TDT Intereconomia TV. El programa comptarà amb la participació de tots els artistes de la web.

Ho explica León.

Albert León

A causa que la web és només promocional, vam pensar que podríem fer un programa de televisió. Vam oferir la idea a Intereconomia TV.


Aquest divendres Apadrinaunartista.com iniciarà a Múrcia la gira 'AUA Festival' que recorrerà diversos indrets de l'Estat espanyol i arribarà també a Maracaibo, Veneçuela.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.