Mig centenar de santcugatencs comparteixen un acte cultural amb l'escriptor Josep Maria Espinàs


  • Comparteix:

Josep Maria Espinàs a la Biblioteca de Mil·lenari

Josep Maria Espinàs a la Biblioteca de Mil·lenari

Mig centenar de santcugatencs van passar el capvespre d'ahir amb l'escriptor Josep Maria Espinàs a la Biblioteca del Mil·lenari. Durant la vetllada es van llegir fragments de dues de les seves darreres obres 'Temps afegit' i 'A peu per Galícia'. Aquest acte va posar el punt i final a la setmana d'activitats organitzada amb motiu de la celebració avui de la Nit de Santa Llúcia a la nostra ciutat.

Josep Maria Espinàs va comptar amb la col·laboració de Crisol Tuà, Maria Glòria Farrés i Jordi Bernat que van posar la seva veu al servei de l'obra de l'escriptor. Espinàs es va mostrar molt satisfet del resultat obtingut ja que va trobar molt encertats els fragments escollits i va considerar que la interpretació havia estat perfecta.

Després de la lectura, es va obrir un diàleg entre l'escriptor i els assistents, que va conduir Joan Carles Peris. Durant la conversa, Espinàs va parlar sobre la crisi del Prestige lamentant la desgràcia que ha causat al poble gallec. Segons Espinàs, 'Galícia ha patit molt al llarg de la història i no se'n poden sortir'. En aquest sentit, l'escriptor va expressar el seu desig de què aquesta crisi els pugui donar l'empenta que necessiten per unir-se definitivament com a poble. Espinàs també va aprofitar el diàleg per trencar molts dels tòpics sobre el poble gallec i per fer un repàs d'algunes de les anècdotes viscudes al llarg del seu viatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.