Fila Zero estrena aquest cap de setmana 'Diàlegs intranscendents'


  • Comparteix:

Una pugna entre l'autor i la mort és el tema de 'Diàlegs intranscendents', l'obra que Fila Zero porta al Teatre la Unió. El muntatge tracta amb ironia diversos aspectes de la societat contemporània. La companyia, que enguany arriba als 20 anys, estrenarà l'obra aquest dissabte i es repetirà diumenge i el cap de setmana vinent.

Els negocis, l'amor, el consum, el poder i la soledat són tractats a 'Diàlegs intranscendents' d'una manera irònica i divertida. També es plantejarà al públic si els personatges pertanyen a l'autor un cop pugen a l'escenari.

La directora de la companyia, Teresa Canas, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' el contingut de l'espectacle.

Teresa Canas

És una obra que tracta en clau d'humor diferents aspectes de la societat actual.


Enguany la companyia Fila Zero celebra 20 anys d'activitat. Recentment la companyia de teatre ha estat guardonada per l?obra 'La Traïció' en el Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Codines. En concret, ha obtingut el primer premi al millor actor per l'actuació de Francesc Roura i el segon premi a la millor escenografia per la feina de Santi Salido.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.