Club Jazz Sant Cugat promou un cicle de sopars-concert al Cafè Belgrado


  • Comparteix:

El quintet Spirit Jazz ha iniciat aquest dijous al Cafè Belgrado un cicle de sopars-concert organitzats pel Club de Jazz Sant Cugat. D'aquesta manera, el Cafè de Belgrado agafa el relleu de l'activitat promotora de música en directe que es feia al Beebop Jazz.

El membre del Club de Jazz Sant Cugat, Carles Escudé, explicava l'objectiu de la iniciativa abans de començar el concert.

Carles Escudé

Pensem fer uns sopars concerts de jazz. Els que vinguin poden sopar i presenciar el concert.


Malgrat el format de sopar-concert, també es pot assistir directament a l'actuació. L'entitat santcugatenca pretén fer un concert d'aquest tipus cada quinze dies.

Ho explica Escudé.

Carles Escudé

També es pot entrar directament al concert.


En properes edicions del cicle, el Club de Jazz Sant Cugat vol donar l'oportunitat a músics santcugatencs perquè pugin a l'escenari al final del concert.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Un dels responsables d'aquest Club de Jazz de Sant Vicenç dels Horts, va anar a veure el Quintet de l'Anna Luna. Va ser un molt bon concert amb un impressionant Toni Solà al saxo, i una excel·lent Anna a la veu. Voldríem mantenir contacte amb en Carles Escudé i companyia. El nostre blog correcte és: http://jazzclublavicentina.blogspot.com/

Jazz Club La Vicentina. Enviat el 13/jul/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.