Espart i City's Last Noise arrenquen el cicle de concerts joves amb èxit


  • Comparteix:

El Teatre la Unió ha aplegat amb èxit la música santcugatenca en un concert amb els grups Espart i The City's Last Noise. L'actuació d'aquest divendres és fruit d'un conveni entre l'entitat cultural i el grup multimèdia Cugat.cat per promoure la música de casa dins un cicle de concerts joves.

Els grups santcugatencs Espart i The City's Last Noise han apropat aquest divendres el seu reportori en un concert conjunt al Teatre la Unió.

El guitarrista d'Espart, Pau Quintana, valora així l'experiència.

Pau Quintana

Ha estat una bona experiència. Ha estat molt maco. Encantats de repetir-ho.


El director del Teatre la Unió, Christian Treceño, fa aquest balanç del concert i de l'organització conjunta entre l'entitat cultural i Cugat.cat.

Christian Treceño

El concert ha anat molt bé. Hi ha hagut molta gent, s'ho han passat molt bé i la qualitat dels dos grups ha estat excepcional. Pel que fa l'organització, avui ens podem penjar una medalla.


Una altra aposta fruit del conveni entre la Unió i Cugat.cat és l'Impromptus, una actuació que es caracteritza perquè qualsevol artista que ho vulgui hi pot participar. La Unió ja ha muntat altres edicions de l'Impromptus, on han actuat grups com Treat, Un par de Efes, The Industria's Family, O.M.N.I o el cantautor Nando. El proper Impromptus arribarà el proper 25 d'abril.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.