Una exposició mostrarà a Sant Cugat articles policials


  • Comparteix:

Plaques policials, escuts, gorres, uniformes i d'altres objectes de cossos policials d'arreu del món es mostraran dimarts de la setmana vinent en una exposició al recinte del Monestir. La mostra recull articles històrics com gorres de Mossos d'Esquadra de la Segona República i d'altres de curiosos com un uniforme dels 'Miñones de Álava', força precursora de l'Ertzainza.

L'artífex de la col·lecció és David Rodríguez, un policia local de Rubí que ha viatjat arreu del món intercanviant articles de tota mena dels diferents cossos policials com per exemple el CSI, els SWAT o policies aborígens. L'únic article que no està present en aquesta col·lecció són armes perquè suposaria demanar molts permisos i perquè el col·leccionista confesa que 'no li agraden'.

L'exposició es podrà veure el dimarts 22 d'abril i servirà de commemoració del Dia de les Esquadres a la zona Metropolitana Nord.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.