Adolf acosta el món dels ex-libris als santcugatencs en un curs a Valldoreix aquest dissabte


  • Comparteix:

Continuen obertes les inscripcions per participar aquest dissabte al matí al primer taller d'introducció a l'ex-libris que oferirà l'artista Adolf al Casal de Cultura de Valldoreix. El curs servirà per conèixer la història, les tècniques i la realització de l'ex-libris.

L'ex-libris és una estampa de petites dimensions on figuren una o diverses imatges. Les peces van encapçalades amb la paraula llatina ex-libris o un equivalent i el nom del titular o propietari d'aquest llibre. Aquestes vinyetes s'adhereixen després a les tapes interiors dels llibres d'una biblioteca.

Adolf explica els continguts del curs.

Adolf

Es tracta de conèixer la definició d'ex-libris i de fer-ne algun de senzill.


El taller d'introducció a l'ex-libris és una activitat gratuïta destinada als majors de 13 anys. Les inscripcions encara estan obertes i per reservar plaça s'ha de trucar al telèfon 93 589 82 69. L'activitat es farà d'11 a una del migdia al Casal de Cultura de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.