El cicle de cinema d'autor dóna el tret de sortida a la celebració del Dia Internacional de la Dansa


Temes relacionats

Sant Cugat se suma al Dia Internacional de la Dansa (15/abr/08)


  • Comparteix:

La pel·lícula 'Rhytm is it! ¡Esto es ritmo!', del cicle de cinema d'autor, obre avui els actes del 'Sant Cugat balla' amb motiu del Dia Internacional de la Dansa. La celebració continuarà demà amb l'espectacle 'Goldberg', de Ferran Carvajal, i dissabte, amb la tradicional mostra d'escoles. Les jornades es tancaran dimarts de la setmana que ve, Dia de la Dansa, amb una festa al Casal de Joves TorreBlanca.

Nou escoles de dansa de la ciutat participen en les activitats del Dia Internacional de la Dansa, que sota el lema 'Sant Cugat balla' vol apropar diferents estils de ball als santcugatencs.

Aquest vespre serà el torn del cicle de cinema d'autor amb la projecció de 'Rytm is it! ¡Esto es ritmo!' als Cinemes de Sant Cugat en dues sesions: a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. Demà Ferran Carvajal visita el Teatre-Auditori amb 'Goldberg' a les deu de la nit i dissabte arriba la mostra de dansa de les escoles santcugatenques a les vuit del vespre a la plaça de l'Om.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la gran diversitat que es podrà veure durant gairebé una setmana.

Xavier Escura

Cal destacar la diversitat que es podrà veure de diferents formes de dansa a la nostra ciutat.


El matí de diumenge anirà acompanyat de la música de Big Drums a la Unió en unes jornades que acabaran amb la Festa de la Dansa al Casal de Joves TorreBlanca. Color Dansa protagonitzarà una de les novetats d'enguany amb la representació de 'Work in progress-Ex3ms' el mateix dia a les sis de la tarda al Teatre la Unió.

Les escoles participants s'han mostrat molt satisfetes davant el creixement d'aquesta diada a la nostra ciutat. Ho ha destacat la membre de Color Dansa, Assumpta Taulé.

Assumpta Taulé

Va començar molt petit, massa acadèmic i tancat. Ara la mostra és molt oberta.


La festa final se celebrarà el Dia de la Dansa, dimarts de la setmana que ve, a les nou de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.