Fila Zero i els seus 'Diàlegs intranscendents' arriben a la quarta i última representació


  • Comparteix:

La companyia Fila zero ha completat el cicle de quatre representacions de l'obra 'Diàlegs intranscendents' al Teatre la Unió. El muntatge es va estrenar fa dues setmanes, i ha reunit catorze actors a l'escenari sota la direcció de Teresa Canas. L'assistència, força irregular, s'ha situat en una mitjana de vuitanta persones per funció.

L'estrena d'aquesta obra, escrita per Joan Cardona, va reunir més d'un centenar d'espectadors al Teatre la Unió. La segona i la tercera funcions han vist migrada l'assistència, que s'ha situat al voltant de les quaranta persones, una assistència que s'ha recuperat en l'última representació, que ha tornat a acollir unes cent persones.

La directora del muntatge, Teresa Canas, ha valorat aquesta obra dins el context de la resta de produccions de Fila Zero. Segons Canas, aquesta no és l'obra més important que ha fet la companyia, però sí la que ha reunit més actors sobre l'escenari.

Teresa Canas

No és la més gran, ja que Fila Zero ha fet obres amb més contingut que aquesta, però amb tanta gent dalt de l'escenari sí que és la més important.


'Diàlegs intranscendents' planteja una visió irònica sobre diferents aspectes de la societat, i convida els espectadors a reflexionar al voltant de la propietat dels personatges a partir de diversos diàlegs entre l'Autor i la Mort.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.