La web Índex d'Autors torna a Internet renovada i amb 130 autors


  • Comparteix:

La nova web Índex d'Autors aplega 130 escriptors santcugatencs en un format renovat. Entre les novetats, destaquen la millora del sistema de cerca, la imatge i les facilitats en la navegació. L'adreça eñectrònica és Indexautors.santcugat.cat.

L'espai va néixer el febrer de 2006 amb una vuitantena d'autors, però per motius tècnics va deixar de funcionar. Des d'aquest gener, l'espai ha tornat a funcionar fins aplegar uns 130 autors santcugatencs.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, fa balanç de la nova aposta.

Xavier Escura

Ho hem reprès amb moltes ganes. El tècnics han treballat molt a fons per la renovació i l'actualització.


El lloc web ha millorat la navegació, la catalogació i especialment en la cerca d'autors i publicacions. El regidor de Serveis Interns i Innovació i Comunicació, Jordi Puigneró, explica les novetats en la cerca.

Jordi Puigneró

Les millores més importants que s'han fet és en el tema de la cerca. Es pot cercar per non i cognom, per títol i per any de publicació


Tot i la renovació de la web, aquesta eina de consulta se seguirà ampliant amb noves funcions com un accés per als autors perquè actualitzin les seves dades. D'aquesta manera, l'espai digital se suma al ja existent Índex d'Artistes. L'objectiu és crear un programa de reagrupació artística que aplegui les diferents disciplines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.