Pepe Rubianes suspèn la gira que l'havia de portar a Sant Cugat per un càncer de pulmó


  • Comparteix:

L'actor Pepe Rubianes, que havia d'oferir una actuació a Sant Cugat, ha suspès les funcions i la gira del seu últim espectacle, 'La sonrisa etíope', per un càncer de pulmó. Rubianes ha aturat la seva activitat professional per un període de sis mesos per poder fer tractament, tot i que la direcció del Teatre-Auditori confia que pugui actuar a la ciutat l'any vinent.

Pepe Rubianes estava representant 'La sonrisa etíope' al Club Capitol de Barcelona quan li han diagnosticat un càncer de pulmó. La productora de l'artista, Fila 7, ha explicat que la malaltia l'apartarà dels escenaris almenys durant sis mesos per fer un tractament de quimioteràpia que ja ha començat aquest dilluns.

Aquest estiu Rubianes tenia previst sortir de gira amb més de 60 actuacions programades per Catalunya i Andorra. Segons ha pogut saber Cugat.cat, Rubianes havia de venir a Sant Cugat, tot i que encara no estava confirmat si seria la propera temporada o la següent.

Tot i això, la direcció del Teatre-Auditori confia que el 2009 pugui venir a actuar a la ciutat. De fet, l'actor es planteja reprendre les funcions de l'espectacle 'La sonrisa etíope' el proper mes de desembre, quan estigui totalment recuperat.

Fins aquest diumenge, més de 40.000 espectadors ja havien vist l'obra en més de 80 actuacions amb una ocupació del 100% de l'aforament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.