El Teatre-Auditori prepara l'escenografia d''History Boys'


  • Comparteix:

El taller d'escenografia del Teatre-Auditori prepara els decorats de l'obra 'History Boys', d'Alan Bennet i dirigida per Josep Maria Pou. El muntatge, estrenarà la nova temporada del Teatre Goya que actualment està en reformes. D'altra banda, l'equipament municipal ha estat l'encarregat de construir l'escenografia d''Espectres' d'Henrik Ibsen i amb Emma Vilarassau i Jordi Boixaderes entre el repartiment d'actors.

Després de construir les escenografies d'obres com 'European House', 'Grease', 'Carta a una desconeguda', o 'Mujeres de Lorca', ara el taller prepara entre altres muntatges 'History Boys' d'Alan Bennet, una obra que s'estrenarà al Teatre Goya, en ple procés de reformes i sota la direcció de l'actor i director Josep Maria Pou.

Altres muntatges en què treballa el taller són 'Espectres', que s'ha estrenat al Teatre Romea i que compta amb la interpretació de l'actriu santcugatenca Emma Vilarassau, i el muntatge 'Nunca estuviste tan adorable' de Javier Daulte.

El cap del taller d'escenografia del Teatre-Auditori, Carles Pujol, explica la dificultat que presenten alguns decorats com 'Romeu i Julieta', un muntatge de Nacho Duato que torna a Sant Cugat l'últim cap de setmana de maig.

Carles Pujol

Les escenografies que requereixen una tècnica com 'Romeu i Julieta' de Nacho Duato són les que requereixen una elaboració més gran. Durant aquest últim temps hem estat reparant els decorats que ja vam fer fa deu anys.


El taller està preparant també els decorats d'un musical que arribarà properament al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.