El llibre dels 25 anys de Ràdio Sant Cugat veurà la llum el 13 de juny


  • Comparteix:

El llibre de commemoració del 25è aniversari de Ràdio Sant Cugat veurà la llum el proper 13 de juny. El document és un recull d'entrevistes als membres fundadors i algunes de les persones que han passat per l'emissora municipal al llarg del seu quart de segle d'història.

La presentació del llibre posarà punt i final als actes de celebració dels 25 anys de Ràdio Sant Cugat, que es van iniciar el 13 de juny de l'any passat. Entre els grans moments d'aquest any de celebracions han destacat, entre d'altres, l'estrena del portal multimèdia Cugat.cat i el lliurament a l'emissora municipal del Premi Ciutat de Sant Cugat.

El director de Ràdio Sant Cugat, Xavier Fornells, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' quin és l'esperit del llibre.

Xavier Fornells

Més que un llibre d'història és un llibre de vivències i perspectives de la gent que ha passat per la ràdio.


L'autora del llibre, antiga cap d'informatius de la casa, Ester Castanyer, ha destacat la gran tasca de resumir les experiències dels protagonistes del llibre. L'escoltem.

Ester Castanyer

Amb la majoria ens hem estat més d'una hora i mitja xerrant i si aquesta feina l'has de sintetitzar en quatre pàgines d'un llibre, costa molt.


Entre els entrevistats, destaquen l'ara presentadora d'Antena 3, Susanna Griso i l'editor local, Ramon Grau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.