'Impromptus' dóna espai a cinc actuacions de grups santcugatencs emergents


Temes relacionats

El Teatre la Unió acull aquest divendres un escenari boig (25/abr/08)


  • Comparteix:

La música, la poesia i la dansa han compartit escenari al Teatre la Unió aquest divendres a la nit a l'espectacle 'Impromptus'. Amb un total de cinc actuacions, els participants han pogut pujar a l'escenari per mostrar el seu talent davant l'assistència d'unes 250 persones.

El Teatre la Unió ha acollit aquest divendres més de tres hores d'actuacions. La proposta d'aquest espectacle d'obrir l'equipament als grups emergents i al seu talent ha tingut una gran acollida tant pels participants com pel públic.

Escoltem les valoracions d'alguns dels artistes.

Participants

Ha estat una experiència molt agradable. / És per a la gent que té un projecte, una idea, que pugui sortir a l'escenari. / La idea és que la gent vegi un petit tast.


El director del Teatre la Unió, Christian Treceño, ha destacat la importància d'aquesta proposta.

Christian Treceño

L'oci alternatiu per a joves és una cosa que es nota que fa falta. És interessant que la gent que fa coses pugui mostrar-ho a un públic.


En aquesta edició, han participat els grups Clau de volta, el cantautor Martí Romaní, Treat, Palabrakadabra, a més d'una actuació de poesia i dansa. Aquesta és la primera edició 'd'Impromptus' que compta amb la col·laboració de Cugat.cat, fruit d'un conveni entre el mitjà de comunicació i l'entitat cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.