Un total de vuit escoles de dansa participen a la Mostra de Dansa a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Un total de 220 alumnes han mostrat aquest dissabte a la tarda el seu treball a la Mostra de Dansa. La plaça d'Octavià ha estat l'escenari dels balls de vuit escoles de dansa santcugatenques, davant d'un centenar de persones

Dansa tradicional, dansa clàssica, jazz i hip-hop s'han donat cita aquest dissabte a la Plaça Octavià. Un total de 220 alumnes d'entre nou i 18 anys de diverses escoles de dansa de la ciutat han mostrat el seu treball dalt de l'escenari.

Els participants expliquen en què consisteixen els seus balls.

Participants

Fem una coreografia que es diu Akelarre. / Fem un ball de castanyoles i de 'bulerías'. / Fem una coreografia moderna amb base clàssica.


L'acte, emmarcat dins les activitats del Dia Internacional de la Dansa, ha acollit l'assistència d'un centenar de persones que han gaudit de les actuacions de les escoles Arabesc, Escola Sant Cugat, Fusió, Dansa Block, l'Andança-Esbart, Color Dansa, el centre Laura Esteve i el Grup Mediterrània.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.