L'artista Montserrat Masdéu exposa 60 obres de la seva col·lecció a la Sala Rusiñol


  • Comparteix:

Montserrat Masdeu amb l'alcalde Recoder i el director de la Sala Rusiñol

Montserrat Masdeu amb l'alcalde Recoder i el director de la Sala Rusiñol

Les ciutats més famoses de la regió italiana de Venetto estan una mica més a prop nostre gràcies a una nova exposició de la Sala Rusiñol. Montserrat Masdéu és l'autora dels 60 quadres que composen la col·lecció 'De jardins i ciutats', que la sala d'art santcugatenca exhibirà durant tot el Nadal.

Montserrat Masdéu porta 30 anys en el món de la pintura i ha exposat en ciutats d'arreu del món. Ara retorna a la Sala Rusiñol amb la bellesa de ciutats italianes com Venècia o Verona. En aquesta nova col·lecció podem veure olis sobre tela que reflecteixen molta arquitectura i paisatge urbà. La pròpia Montserrat Masdéu ho ha explicat a Ràdio Sant Cugat.

Montserrat Masdéu

És una col·lecció d'olis sobre tela basada en la regió del Venetto on he viscut tot un any


Els quadres es caracteritzen pel seu gran colorit i la seva lluminositat de capvespre. Durant la inauguració de la mostra, la pintora va rebre nombrosos compliments, un dels quals de l'alcalde de Lluís Recoder, que va confessar-se admirador incondicional de Masdéu.

Lluís Recoder

Personalment m'agraden molt els quadres de la Montserrat perquè són molt bonics i els seus colors transmeten una pau que te'ls penjarien a casa o a la feina sense dubtar


Lluís Recoder també va expressar el seu desig perquè el paisatge de Sant Cugat s'assembli al dels quadres de Montserrat Masdéu. En aquest sentit, l'alcalde va anunciar que ben aviat es presentarà la carta de colors del nostre municipi que inclourà la signatura d'un conveni d'ajuda als propietaris per pintar les façanes de casa seva. De moment, la mostra de Montserrat Masdéu es pot veure a la Sala Rusiñol fins el 7 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.