Sant Cugat commemorarà diumenge el mil·lenari de la concessió de la butlla papal de Silvestre II


  • Comparteix:

La commemoració dels mil anys de la concessió de la butlla papal porta a Sant Cugat un ampli conjunt d'activitats. Una ofrena floral, una revetlla popular i un concert són alguns dels ingredients d'aquesta celebració.

Diumenge 22 de desembre els santcugatencs no tindran excusa per quedar-se a casa. Els actes de celebració del mil·lenari de la butlla papal començaran a 3/4 de 12 a l'Església del Monestir, on després de la recepció de les autoritats, s'oficiarà una missa solemne i es farà una ofrena floral a la tomba de l'abat Odó.

El programa d'activitats continua a la tarda, a les sis, amb la presentació del llibre 'La butlla de Silvestre II al Monestir de Sant Cugat. Commemoració del Mil·lenari'. Mitja hora després, a 2/4 de 7 es donarà el tret de sortida a la revetlla popular. La festa comptarà amb la participació dels Caparrots de Sant Cugat, la Factoria Mascaró i l'Esbart, entre d'altres entitats.

La jornada es clourà amb el Concert de la Capella Reial de Catalunya a l'Església del Monestir, a 3/4 de 10 de la nit. Les invitacions gratuïtes per aquest concert, que dirigirà Jordi Savall, es poden adquirir a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.