La Trobada de Plaques de Cava de la Floresta arriba avui a la cinquena edició


  • Comparteix:

El Centre Polivalent de la Floresta acollirà aquets dissabte la cinquena edició de la Trobada de Plaques de Cava del districte. La cita està organitzada per la Comissió de Festes de la Floresta i pel club de futbol sala Olímpyc Floresta.

Des de la primera edició, la trobada ha anat incrementant la participació, tant pel que fa al nombre de visitants com en el total de paradistes que participen de l'activitat. Per aquesta edició els organitzadors esperen que es pugui incrementar el nombre de participants i sobrepassar els prop d'un centenar de col·leccionistes registrats a la darrera edició.

Per commemorar el cinquè aniversari, l'organització ha preparat diferents iniciatives entre les quals es troba la presentació d'una placa de cava de tiratge limitat.

El membre de la Comissió de Festes de la Floresta, Xavier Sans, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' com serà aquesta placa.

Xavier Sans

Hem editat una placa commemorativa feta en plata com a fet més especial de la trobada.


La trobada també acollirà una degustació de cava i el sorteig de diferents lots de regals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.