Firart organitza aquest diumenge la 14a mostra d'art al carrer Santiago Rusiñol


  • Comparteix:

Firart donarà el tret de sortida a la nova programació aquest diumenge amb la 14a mostra d'art que aplega artistes d'arreu de Catalunya en una exposició al carrer Santiago Rusiñol. En paral·lel, l'espai gastronòmic Terra Dolça acollirà una altra mostra d'aquesta entitat aquest juny. Durant aquest mes Firart també ha preparat una exposició col·lectiva a la Sala Rusiñol.

Les diferents activitats a les quals es pot assistir aquest juny comencen amb la Mostra dels artistes santcugatencs que es fa cada primer diumenge del mes. El dia 5 hi ha programada la conferència 'La política, un art?' a càrrec de Jordi Casas, doctor en història.

El dijous 12 de juny s'inaugura l'exposició 'Firart i el nu' a l'espai gastronòmic Terra Dolça. L'activitat tindrà dues vessants, l'exposició i la participació. La presidenta de Firart, Imma Pueyo, explica en què consistirà.

Imma Pueyo

És una activitat en directe oberta a totes aquelles persones que vulguin dibuixar un nu.


El diumenge dia 15 es tornarà a fer una mostra a la Sala Rusiñol i la darrera activitat, que serà el 20 de juny consistirà en una exposició col·lectiva amb els artistes de la sala Premiart de Premià de Mar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.