La música de Vivaldi captiva el públic del Teatre-Auditori


Temes relacionats

I Musici porta 'Les quatre estacions' al Teatre-Auditori ( 9/mai/08)


  • Comparteix:

La formació italiana I Musici ha portat aquest divendres a la nit la música clàssica italiana dels segles XVII i XVIII. Un total de 12 músics han interpretat melodies de Vivaldi i Albinoni, entre d'altres.

El conjunt I Musici va néixer l'any 1952 a Roma interpretant els principals músics del moviment artístic del 'settecento'. El Teatre-Auditori ha acollit per primer cop la formació amb una assistència de prop de 200 persones.

I Musici ha interpretat en la primera part les melodies dels compositors Albinoni, Locatelli i Benedetto Marcello. 'Les quatre estacions' de Vivaldi ha omplert la segona part del concert.

El públic ha valorat molt positivament l'actuació.

Públic

No sóc cap expert però m'agradat força. / He gaudit moltíssim del concert i he agraït molt que l'hagin allargat. / M'ha encantat el punt de contemporaneïtat que han donat a aquesta música barroca.


La formació enceta ara diversos projectes com l'edició d'un disc gràcies a la bona resposta del públic. Ho explica el membre de I Musici, Vito Paternoster.

Vito Paternoster

El public ha estat fantàstic, amb una acústica perfecta de la sala. Ara estem treballant per fer un disc amb 'Les quatre estacions' i viatjarem a Xina i Alemanya.


El muntatge de 'Les quatre estacions' de I Musici ha viatjat a diversos països del món com el Japó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.