Més de 250 persones van assistir divendres al Teatre-auditori per veure 'La Casa de l'Est'


  • Comparteix:

Imatge de l'espectacle 'La Casa de l'Est'

Imatge de l'espectacle 'La Casa de l'Est'

Més de 250 persones van assistir divendres al Teatre-auditori per veure el darrer treball de la companyia de dansa de Mar Gómez. 'La Casa de l'Est' no va deixar indiferent a un públic que va ser testimoni de la simbiosi entre ballarins i escenografia.

Violència, humor i exageració són els ingredients que composen 'La Casa de l'Est'. Aquesta coproducció del Teatre Nacional de Catalunya puja a l'escenari cinc ballarins que interpreten a una típica família americana dels anys 50. La trama de la història es desenvolupa amb l'arribada d'un estrany que trastocarà el codi ètic i morals dels membres de la casa.

L'element que juga a favor a 'La casa de l'Est' és que els ballarins també són actors. Això és el que opina la directora del muntatge, Mar Gómez, que també ha remarcat la comicitat que transmet la història. Un altre punt destacat de l'espectacle és la comunió entre intèrprets i l'escenografia mòbil:

Mar Gómez

Perquè aquest espectacle sorti bé és imprescindible una sincronització de moviments absoluta


El paper de l'estrany que arriba a la família, interpretat per José Antonio Bartual, recull l'essència del Marquès de Sade. La directora va escollir aquesta figura perquè considera que la seva presència és el pitjor que pot passar-li a una família nord-americana tradicional. Mar Gómez ha parlat del principal atractiu de 'La casa de l'Est':

Mar Gómez

El millor de l'obra és la seva posada en escena


La direcció escenogràfica de l'espectacle va a càrrec d'un dels actors, Xavier Martínez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.