Els premis Memorial Manuel Vázquez Montalbán s'entreguen aquesta setmana


  • Comparteix:

Premiats de l'edició anterior

Premiats de l'edició anterior

El Memorial Manuel Vázquez Montalbán entrega aquest dijous els premis de Treballs de Recerca de Batxillerat. En total s'han presentat prop de 40 treballs de temàtiques diverses. L'acte tindrà lloc al casal de joves Torreblanca.

Els alumnes opten a un primer premi a l'autor del treball guanyador i quatre accèssits. A banda, tots els treballs presentats obtindran un obsequi.

Les temàtiques dels treballs van desde matemàtiques, fins a cinema, medi ambient i música, entre d'altres. El responsable de comunicació del Memorial Vázquez Montalbán, Isidre Marías explica la tasca del jurat.

Isidre Marías

Ha de comparar treballs de temàtica diversa, i el premi es dóna al treball que es consideri que té més mèrit de la recerca.


El jurat està format per Josep Lluís Domeyó, Director Adjunt dels Serveis Territorials d'Ensenyament a la comarca, el President del Memorial MVM, Sergi Beser, la Regidora d'Ensenyament, Esther Salat i el Vicepresident de la Diputació, Màrius Garcia.

En el mateix acte es farà la presentació del treball guardonat a la darrera convocatòria dels premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.