Èxit de públic en l'inici de les activitats del Nadal a l'Envelat


  • Comparteix:

Un nens juguen en unes cordes instal·lades a l'Envelat

Un nens juguen en unes cordes instal·lades a l'Envelat

L'inici del Nadal a l'Envelat ha estat marcat per l'èxit de públic. Les carpes del Parc del Pla del Vinyet han acollit centenars de nens que, acompanyats pels seus pares, han gaudit d'una àmplia oferta lúdica, caracteritzada pels jocs de participació, els tallers i els inflables.

El primer dia de vacances escolars ha concentrat bona part de la quitxalla a l'Envelat que l'Ajuntament ha muntat al Parc del Pla de Vinyet. Nens i nenes de totes les edats han participat en multitud de jocs que han posat a prova la paciència dels pares.

Els més petits s'han decantat pels inflables, mentre que els més atrevits han preferit les tirolines i l'escalada al rocòdrom. També han tingut èxit el taller d'espelmes, i altres propostes didàctiques com els jocs a partir de material reciclat o els interactius Otijocs. Escoltem, tot seguit, alguns dels protagonistes que ja han passat per l'Envelat:

Lluis Recoder

La idea de l'Envelat és que els nens no es quedin a casa per Nadal mirant la tele sinó que puguin venir aquí a fer coses


Amb els menuts es trobaven els pares que, en moltes ocasions, han pres part en aquestes iniciatives. La curiositat per les originals propostes ha estat la nota dominant d'aquesta primera jornada de l'Envelat que a la tarda va comptar amb la companyia Sapastre i l'espectacle 'Disbarats a dojo'. Escoltem Anna Castells, un dels 16 monitors que treballen a les carpes:

nens

A mi m'agraden les colxonetes, escalar, els otijocs...


L'alcalde Lluís Recoder ha fet una valoració molt positiva del funcionament del Nadal a l'Envelat. Ell mateix explica la impressió que ha rebut arran de la visita que va fer ahir a la tarda:

Anna Castells

Els nens s'ho estan passant molt bé perquè l'oferta és molt bona


Avui, a la segona jornada de l'Envelat de Nadal, hi haurà contes i tallers a la porta del castell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.