El Club Muntanyenc i la Guitza enceten avui un cicle de cinema nord-americà


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i el Casal Popular la Guitza organitzen un cicle dedicat al cinema realista nord-americà. 'Los viajes de Sullivan' serà la primera projecció del cicle que comença aquest dimecres a partir de les deu de la nit. Totes les sessions es faran els dimecres de juny a la sala del soci del club.

El cicle proposa una mirada diferent de la societat nord-americana, lluny dels estereotips que sovint mostra la gran indústria cinematogràfica. El cicle arranca aquest dimecres al CMSC amb 'Los viajes de Sullivan' de Preston Sturges que explica la història d'un director de cinema que vol rodar un film sobre les desigualtats del país.

Al Pacino i Michelle Pfeiffer protagonitzen 'Frankie & Johnny' una història d'amor entre dos personatges que busquen refer la seva vida. Aquesta pel·lícula es projectarà el dimecres vinent.

D'aquí a dues setmanes és el torn de 'Las uvas de la ira', una cinta de John Ford que aborda la dura situació en què la Gran Depressió va deixar les zones rurals dels Estats Units.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.