Manolo García transforma el públic del Teatre-Auditori amb un concert explosiu


Temes relacionats

Manolo García arriba avui a Sant Cugat en un concert amb entrades exhaurides (22/mai/08)

Es posen a la venda les entrades pel concert de Manolo Garcia (12/mai/08)

La iniciativa Camaleons porta artistes polifacètics a Sant Cugat (30/abr/08)


  • Comparteix:

El cantant Manolo García transforma el Teatre-Auditori i el seu públic amb un concert de dues hores i mitja de durada. L'artista ha ofert un avançament previ a l'inici de la gira del seu nou disc, 'Saldremos a la lluvia'. Davant d'un Teatre-Auditori ple a vessar, l'exmembre d'El Último de la Fila també ha repassat temes tan clàssics com 'Pájaros de barro', 'San Fernando' o 'Insurrección', aquest últim de la seva etapa al grup El Último de la Fila.

Manolo García ha demostrat a Sant Cugat la seva capacitat de connexió amb el públic i el seu domini dalt de l'escenari. Davant d'un públic entregat, dempeus i visiblement emocionat, el cantant ha interpretat prop de 30 temes de diferents etapes de la seva carrera musical. No hi han faltat clàssics com ' San Fernando' 'Insurrección' o 'Pájaros de barro', però també han sonat cançons del seu últim disc, entre les quals destaquen 'Saldremos a la lluvia', 'No estés triste' i 'Morder el polvo'.

El públic enèrgic ha ovacionat el cantant al llarg del concert i molts espectadors han pogut saludar l'artista durant l'actuació. Aquestes són algunes de les valoracions que han fet els assistents, molts d'ells vinguts de fora de Sant Cugat, al finalitzar el concert.


Públic

M'ha encantat, és una passada, / Genial, espectacular. / No tinc paraules per descriure aquest concert. / Fantàstic, el Manolo García està en plena forma.


Recordem que les entrades per aquest espectacle es van exhaurir en menys d'una hora quan es van posar a la venda. 'Saldremos a la lluvia' és el retorn de García als escenaris després de tres anys de silenci. En l'elaboració del disc, el cantant ha comptat amb els músics habituals del seu grup i amb col·laboracions de components de Ojos de Brujo i músics anglesos i grecs.

L'actuació forma part de la iniciativa Camaleons, que ha complementat el concert amb una exposició de les seves pintures que es pot visitar fins aquest divendres al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.