El cantautor Luis Eduardo Aute encisa i emociona el públic del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El cantautor Luis Eduardo Aute emociona el públic del Teatre-Auditori amb un repertori de temes consagrats de la seva llarga trajectòria. Cançons com 'Pasaba por aquí', 'El resto es humo', o 'La belleza' han captivat tota l'atenció dels espectadors. Al final, Aute, ha posat els sentiments del públic a flor de pell amb el tema 'Alba' interpretat a capel·la.

El polifacètic autor Luis Eduardo Aute ha unit present i futur davant un Teatre-Auditori ple a vessar. Aute ha ofert un concert sense presses i de llarga durada on han sonat cançons dels 40 anys de trajectòria del cantautor madrileny nascut a les Filipines. El repertori ha esta basat en cançons d'amor, erotisme, afecte i passió que han mantingut el públic atent i concentrat durant les més de dues hores i mitja de durada del concert.

Luis Eduardo Aute ha elogiat el públic del concert a Cugat.cat.

Luis Eduardo Aute

He tingut un públic que volia escoltar amb molta precisió. He sentit la gran complicitat entre ells i les meves cançons.


Els espectadors han sortit més que emocionats després del llarg repertori musical. Escoltem algunes de les valoracions.

Públic

M'he emocionat amb el final. / Ha estat genial i fantàstic. / El tema 'Alba' m'ha emocionat molt. / Un concert preciós i emotiu. / Hem gaudit molt.


El concert s'ha emmarcat dins del projecte 'Camaleons' encetat enguany al Teatre-Auditori juntament amb el cantant Manolo García.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.