Els alumnes de cinema del Casal de Joves Torreblanca presenten el seu primer curt


  • Comparteix:

El Casal de Joves Torreblanca ha estat aquest dissabte l'escenari de la presentació de 'L'última copa', el curmetratge que han fet els alumnes del taller de cinema del Casal. El projecte ha estat realitzat per una quinzena de persones que han assumit des de la part tècnica fins a l'artística, inclosa la mateixa banda sonora.

La cinta explica en 14 minuts la història d'una parella que decideix a anar a prendre l'última copa. Ho faran però en un escenari molt poc habitual que els conduirà a diverses intrigues i misteris.

La creació i gravació d'aquest curt s'ha allargat prop de sis mesos, durant els quals els seus autors han creat des de la idea fins als darrers retocs.

Una de les participants, Rosa Capmany, ho ha definit com una bona experiència.

Rosa Capmany

La majoria d egent està disposada a apuntar-se l'any que ve, perquè és molt divertit, molt creatiu i t'ho passes molt bé



En termes similars s'ha expressat el responsable del taller, Jaume Fàbregas, que ha destacat la bona entesa que hi ha hagut entre els alumnes i el bon resultat obtingut.

Jaume Fàbregas

Ha anat súper bé, perquè és la primera experiència cinematogràfica de tots els participants i el resultat ha estat increïble. Ha estat molt bé


'L'última copa' s'ha presentat aquest dissabte al Casal de Joves de Torreblanca i a partir de la setmana que ve es podrà trobar a l'alternoteca d'aquest mateix equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.