La Nit de l'Art arriba aquest dissabte a la 8a edició


Temes relacionats

Gran participació a la setena edició de la Nit de l'Art (21/mai/07)


  • Comparteix:

Imatge de la Nit de l'Art de l'any passat

Imatge de la Nit de l'Art de l'any passat

Més de 100 artistes exposaran aquest dissabte les seves obres durant la 8a edició de la Nit de l'Art. Els actes començaran a les sis de la tarda amb la realització d'unes catifes d'encenalls a les places d'Octavià, de l'Om i Augusta. Exposicions, música en viu, dansa al carrer i un concert al Claustre ompliran la ciutat d'art fins ben entrada la nit.

Dels 14 de l'any passat, augmenta a 16 el total d'espais que aquest dissabte acolliran els diversos actes de la Nit de l'Art. Amb la incorporació del Casal de Joves TorreBlanca i de la plaça dels Quatre Cantons, la 8a edició d'aquesta iniciativa creix i busca consolidar-se entre els santcugatencs.

Un dels galeristes que participaran a la Nit d'Art, Jordi Batlle, de la Galeria, explica com afronten la vetllada.

Jordi Batllle

L'afrontem amb il·lusió, que és el que s'ha de fer quan participes en qualsevol acte. Les anteriors edicions han estat un èxit i esperem que vagi a més.


Entre els molts actes programats, destaquen les catifes d'encenalls basades en tapissos de Picasso, Miró i Grau-Garriga que es faran al voltant de la plaça d'Octavià, la inauguració de diverses exposicions, música en directe a tots els espais d'art, així com coreografies a càrrec de l'Esbart. Al punt de la mitjanit, començarà al claustre del Monestir un concert de jazz del Dani Pérez Trio.

D'altra banda, i per segon any consecutiu, s'organitza també el Tiquet Art, una iniciativa que proposa recórrer tots els espais de la Nit de l'Art i anar responent unes preguntes. La recollida i el lliurament de les butlletes es farà a l'Oficina de Turisme, i entre els participants se sortejarà una peça d'art i cinc sopars al restaurant Matilda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.