L'obra 'Germanes' arribarà la temporada vinent al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'obra 'Germanes', dirigida per Carol López, visitarà el Teatre-Auditori la temporada vinent. El muntatge s'afegeix a 'El Llibertí' i 'Espectres', que formaran part de la programació de l'equipament municipal per al proper curs.

Aina Clotet, Montse German i Maria Lanau interpreten tres germanes que s'intenten recuperar de la mort del seu pare. Amparo Fernández interpreta la mare, mentre que Marcel Borràs és el fill adolescent i Paul Berrondo la parella de la filla mitjana. Aquesta família s'amaga sota l'aparença d'una certa normalitat, però tots els seus membres oculten els seus secrets i, fins i tot, alguna perversitat.

L'obra fa constants picades d'ullet als espectadors amb constants referències a 'Les Tres Germanes', de Txèkhov.

La representació de 'Germanes' tindrà lloc a principis de novembre. Les entrades per als espectacles de la propera temporada es posaran a la venda al setembre. Prèviament, s'hauran posat a la venda els abonaments.

L'obra 'Germanes' es pot veure fins al 15 de juny a la sala barcelonina Villarroel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.