'Garrick' d'El Tricicle creua amb èxit la seva primera estada a Catalunya


  • Comparteix:

Èxit absolut del muntatge 'Garrick' al Teatre-Auditori en la seva primera estada a Catalunya. El Tricicle, format per Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans, s'ha convertit en tres doctors de bata blanca que han ofert un espectacle-conferència sobre la mecànica de l'humor. L'aparició de l'actor Pepe Rubianes en l'última funció de diumenge ha revolucionat els espectadors de l'equipament municipal.

'Garrick' ha donat l'oportunitat als espectadors d'experimentar en la seva pròpia carn els beneficis del riure a través de diferents esquetxos. Inspirat en el còmic anglès del segle XVIII David Garrick, el muntatge vol mostar el riure com a cura.

La sala del Teatre-Auditori s'ha omplert de gom a gom durant l'estada de tres dies que ha fet el trio més conegut de Catalunya. Els espectadors han sortit així de satisfets en l'última representació de Garrick al Teatre-Auditori.

Públic Tricicle

M'ha agrat molt. / Impressionant. / Molt interessant i divertit. / Sempre em semblen fantàstics.


Un dels punts claus de la nit ha estat l'aparició de l'actor Pepe Rubianes en una pantalla gegant fent una col·laboració a l'espectacle. Finalment Rubianes ha aparegut a l'escenari per saludar el públic i aquest ha ovacionat l'actor amb forts aplaudiments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.