Comença 'Tròpic', un cicle de teatre d'humor que s'allargarà fins el juliol al Teatre la Unió


  • Comparteix:

El Teatre la Unió comença aquest divendres un cicle de teatre d'humor que durarà fins al juliol. El cicle consta de tres obres i començarà amb els 'Monólogos de risa' escrits per l'argentí Roberto Fontanarrosa i interpretats pel còmic Eduardo David, un espectacle per a adults que reflexiona sobre els tòpics del masclisme. Després d'aquesta obra, el cicle de teatre d'humor de la Unió, que porta per títol 'Tròpic', continuarà els dies quatre i 18 de juliol.

Els 'Monólogos de risa' significaran l'inici d'una sèrie d'espectacles que volen provocar la rialla dels santcugatencs. El text d'aquests monòlegs, escrits en part pel l'humorista gràfic Roberto Fontanarrosa, conegut també com a guionista del grup Les Luthiers, repassa la idiosincràsia masculina mitjançant un humor genuïnament argentí.

El protagonista dels monòlegs, Eduardo David, defineix així l'espectacle.

Eduardo David

El definim com un espectacle d'humor autocrític. Són tres monòlegs que ironitzen sobre certes particularitats de les quals podem avergonyir o riure, segons el cas.


Els 'Monólogos de risa' aniran precedits per una barbacoa que es farà al pati o al restaurant del teatre, segons el temps que faci. Després de l'obra, el cicle de teatre d'humor continuarà el juliol amb dos espectacles més. El dia quatre arribarà el 'Circ-Cabaret Armando Rissotto', i el 18 l'espectacle 'Teatro de lo infame'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.