Sílvia Munt s'estrena com a directora amb 'Pretextos'


  • Comparteix:

Imatge del rodatge a Barcelona

Imatge del rodatge a Barcelona

La valldoreixenca Sílvia Munt debuta com a directora de ficció amb la pel·lícula 'Pretextos', que s'estrena aquest divendres a les sales de cinema. La cineasta, que també protagonitza el film, compta amb un repartiment encapçalat pel seu marit, el valldoreixenc Ramon Madaula i Laia Marull.

'Pretextos' és la primera pel·lícula de ficció que dirigeix Sílvia Munt. La cineasta ha escollit una història que es basa en les relacions personals i el sentiment de soledat dels seus protagonistes.

L'argument gira entorn de la història d'un matrimoni format per Viena, directora de teatre, i Daniel, que és un metge enamorat d'una infermera. La relació del matrimoni va pel mal camí però un fet inesperat canviarà la situació.

'Pretextos' arriba a les sales després de l'èxit en el Festival de Màlaga on va obtenir els premis a millor direcció, per Munt, i a millor fotografia, per David Omedes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.