El Museu de Sant Cugat obre les portes a l'estiu


Temes relacionats

La Casa Aymat acull un homenatge a la trajectòria de Josep Pla-Narbona (11/jun/08)


  • Comparteix:

El Museu de Sant Cugat torna a obrir les seves portes un estiu més amb activitats per tots els públics. Les tradicionals visites guiades a les exposicions permanents, tallers pels més petits i un itinerari pel centre històric de la vila centren l'oferta del museu, que també compta amb la mostra 'L'Eros Primordial en l'obra de Pla-Narbona'.

La mostra de Pla-Narbona es podrà veure a través d'una visita guiada tots els diumenges des de la setmana que ve fins al 7 de setembre entre les 12 i la una del migdia. L'exposició antològica repassa la trajectòria del dissenyador, pintor i dibuixant florestà Josep Pla-Narbona.

Escoltem el director del museu, Lluís Campins.

Lluís Campins

Hi ha l'oportunitat de gaudir de les visites comentades a l'exposició de Pla-Narbona, que és un dels artistes més santcugatencs més coneguts.


Les activitats de l'estiu del museu també compten amb jornades de portes obertes i visites guiades a l'exposició permanent 'Oració treball i poder' el divendres de la setmana que ve, el diumenge 6 de juliol, el diumenge 3 d'agost i el diumenge 7 de setembre.

A més, dissabte de la setmana que ve, coincidint amb Festa Major, el museu ofereix un itinerari guiat pel centre històric de la vila. Dijous 12 de juliol, l'oferta es completa amb una sessió de narracions orals a càrrec d'Elisabeth Ulibarri sobre Decameró, de Boccaccio, tal com explica Campins.

Lluís Campins

Hi ha una sel·lecció de narracions del Decameró.


El calendari d'estiu es completa amb activitats per tota la família. El dissabte de la setmana que ve i el 5 de juliol, 2 d'agost i 6 de setembre hi ha les tradicionals visites teatralitzades 'Deixeu parlar els capitells: ells ho saben tot...!'. Activitats sobre la Casa Aymat, tallers pels més petits i jocs de pistes de dia i de nit completen la graella de l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.