Baltasar Porcel rep el 28è Premi Sant Joan Caixa Sabadell


  • Comparteix:

Porcel, al centre, en el moment de rebre el premi.

Porcel, al centre, en el moment de rebre el premi.

L'escriptor mallorquí Baltasar Porcel, resident a Valldoreix, ha rebut aquest dimarts el 28è Premi Sant Joan Caixa Sabadell de novel·la amb 'Cada castell i totes les ombres'. El Saló Modernista de Caixa Sabadell ha acollit l'acte presentat pel periodista Xavi Coral i que ha comptat amb la intervenció del president del Parlament, Ernest Benach, i de l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos. El premi està dotat en 60.000 euros i es farà una edició comercial de l'obra a càrrec d'Edicions 62.

L'obra guardonada, que té una doble línia argumental, transcorre a la Barcelona del 2008. Un total de 77 treballs de prosa literària en català optaven al premi, dels quals només set han arribat a la final. El jurat del guardó estava format per Pere Gimferrer, Valentí Puig, Vicenç Villatoro, Alan Yates i Fermí Pons-Pons.

En finalitzar l'acte, el president de Caixa Sabadell, Salvador Soley, i el president del Parlament, Ernest Benach, han lliurat a Porcel un trofeu, obra de l'artista Jordi Cano.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.